Events

Fermentation course (in Lithuanian only)

Visą dieną trunkanti praktinė rauginimo pamoka. Rauginsime viską ką tik įmanoma užraugti:

  • Pieno produktai (rūgpienis, jogurtas, kefyras, tepami sūreliai, išrūgos, pasukos ir t.t.)
  • Grūdai (duonos raugo gamyba, duonos su raugu kepimas, raugo naudojimas sriuboms, giroms gaminti)
  • Daržovės (daržovių rauginimas su sūrymu ir be jo, mišiniai)
  • Gėrimai (laukinės mielės, natūraliai raugintos giros, arbatos grybas – kombučia)

Rauginti pradėsime 10 valandą, baigsime 18 valandą. Kažkada valgysime pietus, kuriuos patys pasigaminsime – raugo sriubą, šviežią duoną, raugintą picą ar pitos duoneles su rauginių įdaru. Pamokos kaina 60 eurų, priimu ne daugiau 8 žmonių. Į kainą įskaičiuota pamoka, pietūs, ragavimai ir lauktuvės (arbatos ir pieno grybai, acto mamulė, duonos raugai)
Registruotis galima paspaudus dešinėje pusėje esančią nuorodą “Book now” arba el.paštu ieva@slenyje.lt  ; mokestį prašome pervesti iš karto užsiregistravus, atsisakius dalyvauti ir pranešus prieš 10 dienų mokestis grąžinamas visas, prieš 5 dienas – pusė sumos, pranešus vėliau mokestis negrąžinamas.

Start Time

10:00 am

Sunday, January 27, 2019

Finish Time

18:00 pm

Sunday, January 27, 2019